Editare / Manipulare fotografică

Ajustare, decupare, corecție, filtre și retuș

Serviciile noastre includ operațiuni de corectare a expunerii, corecții de culoare (balans de alb), ajustare contrast și claritate, reîncadrare, îndreptare cadru și aplicare de filtre personalizate. În cazul fotografiilor profesionale sau de studio executăm operațiuni de decupare, înlocuire de culori, modificare sau eliminare fundal, creare transparențe, corectare defecte, adăugare și/sau eliminare de obiecte, etc.. Apelând la serviciile noastre de Editare și Manipulare Fotografică, veți obține cadre foto impecabile, corect balansate și pregătite să întrunească exigențele oricărei campanii de marketing vizual.

Înainte
După

Folosiți slider-ul de mai sus pentru a descoperi diferențele dintre varianta standard a unei fotografii și versiunea manipulată a acesteia. După editare se pot observa eliminarea cablurilor aeriene și a umbrelor acestora, eliminarea frunzișului din cadru și chiar a două persoane.

 

Servicii:

 

Corecție expunere

Ajustare contrast și claritare

Decupare și reîncadrare

Adăugare / Eliminare obiecte

Modificare culori

Eliminare / Modificare fundal

Aplicare filtre

etc.

 

Top
Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Continuând, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora. Click aici pentru detalii…